פסטה עם רוטב פיקנטי ושעועית שחורה

מנות פסטה נכנסות לרשימת המנות המהירות והטעימות. המתכון הזה כולל פסטה עם רוטב פיקנטי ושעועית שחורה, שמקנה לו טעמים מיוחדים עם מעט חריפות. המנה קלה להכנה ב-30 דקות בלבד. למי שלא אוהב חריף - ניתן לדלג אל הפלפל החריף או להחליף בפלפל רגיל.  

רשימת רכיבים:

250 גרם פסטה מסוג פנה 1 קופסה (400 גרם) שעועית שחורה שטופה וסננה 2 כפות שמן זית 2 שיני שום קצוצות 1 פלפל חריף קצוץ (או לפי הטעם) 400 גרם עגבניות מרוסקות (קופסה) 1 כפית כמון 1/2 כפית פפריקה מתוקה מלח ופלפל שחור לפי הטעם 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת (לא חובה) כף כוסברה קצוצה (או פטרוזיליה) לקישוט  

הוראות הכנה:

בישול הפסטה: בשלו מראש את הפסטה במים רותחים עם מעט מלח לפי הוראות היצרן, עד שמתבשלת "אל דנטה". לאחר מכן, סננו והניחו בצד. טיגון השום: בשמן זית חום בינוני, חממים את שמן הזית ומוסיפים את השום הקצוץ. טגנו במשך דקה עד שהשום מתחיל לבעבע, אך לא משחים. הוספת החריף: הוסיפו את הפלפל החריף הקצוץ לטיגון נוסף במשך 30 שניות. בישול הרוטב: מוסיפים את העגבניות המרוסקות, השעועית השחורה, כמון, פפריקה, מלח ופלפל. מבשלים על חום נמוך במשך 10 דקות, עד שהרוטב מסמיך מעט. שילוב הפסטה: מוסיפים את הפסטה המבושלת לרוטב ומערבבים היטב כדי שכל השפעים יתחבקו. מבשלים יחד עוד 2-3 דקות. הגשה: מכבים את הלהבה ומוסיפים גבינת פרמזן מגוררת. מערבבים שוב. קישוט: מוסיפים כוסברה קצוצה לפני ההגשה.   https://belightful.co.il/%d7%a4%d7%a1%d7%98%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%91-%d7%a4%d7%99%d7%a7%d7%a0%d7%98%d7%99-%d7%95%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%97%d7%95%d7%a8%d7%94/?feed_id=1118&_unique_id=67163e1ce8062

תגובות